TIETOSUOJASELOSTE – Sumnan sähköpostilista

 

Sumnan tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tämä Tietosuoja- ja rekisteriseloste (jäljempänä ”Seloste”) kertoo, kuinka Tmi Suvi Terho (jäljempänä ”Sumna”, ”me”, ”meitä”, ”meidän”) kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja asiakassuhteen hoitamisen, palvelujen toteuttamisen ja verkkosivujen yhteydessä.

 

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjän yhteystiedot: Tmi Suvi Terho

Y-tunnus: 2702041-5

Osoite: Kantohaka 3 e 18, 02410 KIRKKONUMMI

Yhteyshenkilö: Suvi Terho

Osoite: Kantohaka 3 e 18, 02410 KIRKKONUMMI

Sähköpostiosoite: info(at)sumna.fi

 

Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

Sumnan uutiskirje (sähköpostilista)

Henkilötietolain 19 § mukainen asiakasrekisteri

 

Rekisteriin liittyvät sivustot

https://www.sumna.fi

 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme ja käsittelemme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen toimintamme harjoittamista ja asiakassuhteen hoitamista varten.

Henkilötiedot saadaan, kun tilaat uutiskirjeen, päivität omia tietojasi tai ostat verkkosivujen kautta tai sähköpostiviestitse jonkin Sumnan tuotteen tai palvelun. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelujen toteuttaminen
  • asiakas- ja kävijätapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivuston kehittäminen
  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen
  • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi

Tiedotamme sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti.

Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)
  • asiakassuhteen ylläpitämistä koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
  • sähköpostiviestisi
  • sivuston käyttäjänä antamasi luvat ja suostumukset
  • sivuston käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta

Voit milloin tahansa poistaa tietosi rekisteristä kussakin uutiskirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta jos päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan palveluitamme sinulle.

 

Maksuliikenteen tiedot

Maksujen välittäjänä toimivat Holvi.com, SumUp.com, sekä iZettle.com. Joissakin tapauksissa maksujen välitys toteutetaan laskulla. Verkkopankkimaksamisen tai luottokorttisi tiedot eivät tallennu Sumnan järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

 

Henkilötietojen säilytysajat

Asiakasrekisteriä tarkastellaan 6 kuukauden välein. Henkilötietosi tuhotaan, kun ne eivät ole tarpeellisia käyttötarkoitustaan ajatellen. Henkilötietoja säilytetään enintään 12 kuukautta sen jälkeen, kun olet avannut viimeisen sähköpostin tai markkinointikirjeen.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekisteriin kerättyjä tietojasi ei luovuteta Sumnan ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaiselle viranomaisen sitä pyytäessä.

 

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Sähköpostilistalla olevat käyttäjätietosi (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella olevalle ohjelmistolle, MailChimp-sähköpostimarkkinointiohjelmaan.

 

Tietoturva

Toteutamme tarkoituksenmukaiset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi häviämiseltä, tuhoutumiselta, väärinkäytöksiltä ja luvattomalta pääsyltä tai luovuttamiselta.

Mikään internetin tiedonsiirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmuoto ei ole täysin turvallinen. Sumna ei voi taata täyttä turvallisuutta. Jos tietoomme tulee tietoturvarikkomus, ilmoitamme sinulle, jotta voit tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet.

 

Sinun velvollisuutesi ja oikeutesi

Tietojesi turvassa pysyminen edellyttää, että varmistat omien tiliesi tietoturvan käyttämällä riittävän monimutkaisia salasanoja, vaihtamaan ne säännöllisesti ja säilyttämällä niitä asianmukaisesti. Sinun on myös itse varmistettava omien laitteidesi turvallisuus.

Sumnan sivuston käyttäjänä sinulla on seuraavat oikeudet:

  • tiedonsaantioikeus
  • käsittelyn rajoittamisen oikeus
  • korjausoikeus
  • oikeus tulla unohdetuksi
  • suostumuksen peruuttamisen oikeus
  • tietojen siirto-oikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa, mitä sinua koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella Tmi Suvi Terho, Kantohaka 3 e 18, 02410 KIRKKONUMMI. Tarkastuspyynnön toteuttamisessa suositellaan käytettävän tietosuojavaltuutetun internet-sivuilta saatavaa lomaketta.

Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Sumnan asiakasrekisterin rekisteritietoja. Jos tiedoissa on virheitä, voit esittää meille virheen korjaamista koskevan pyynnön. Oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Pyynnössä tulee perustella ja yksilöidä tarkasti, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä mielestäsi on oikea tieto ja miten korjaus pyydetään tekemään.

Sumna ei tarkista antamiesi henkilötietojen oikeellisuutta. Voit muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta.

Mikäli koet, että henkilötietojesi käsittely ei ole asianmukaista, sinulla on oikeus kääntyä asiassa tietosuojavaltuutetun puoleen. Löydät tietosuojavaltuutetun yhteystiedot tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta: http://www.tietosuoja.fi/fi/index.html.

 

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Blogipostaukset, e-kirjat ja uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole Sumnan hallinnassa, emmekä vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos siirryt linkitetylle verkkosivustolle, tulee sinun tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

 

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen (tietokone/mobiililaite) selaimeen. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti. Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta. Kaupallisten sivustojen tapaan Sumna käyttää omilla sivuillaan evästeitä. Käyttämällä Sumnan sivustoa annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Sumna voi käyttää seuraavia evästeitä:

  • kirjautumis- ja toimintaeväste (esimerkiksi asetusten tallentaminen kirjautumisen yhteydessä)
  • analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta)
  • kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Sinun tulee hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Ellet hyväksy, että sinusta kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Voit estää evästeiden asettamisen, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimeltasi. Koska evästeet mahdollistavat verkkosivumme toiminnan, evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa verkkosivun käytettävyyteen.

 

Rekisteriselosteen muuttaminen

Meillä on oikeus muuttaa tätä Selostetta. Tiedotamme muutoksista päivityksen yhteydessä. Verkkosivultamme www.sumna.fi löydät viimeisimmän version tästä selosteesta.

 

Lisätietoja

Voit kysyä tästä selosteesta ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info (at) sumna.fi.

Rekisteriseloste on päivitetty 30.5.2018.