Hatha-jooga

Scaravelli-vaikutteinen hathajooga on ikiaikaisen hathajoogan melko tuore joogamuoto. Tyylisuuntaus kunnioittaa jokaisen kehon ainutkertaisuutta, hakee kullekin ominaista liikekieltä ja omasta ytimestä lähtevää virtaavuutta. Harjoitus on aina jokaiselle juuri sopiva.

Tunnit rakentuvat alkumeditaatiosta, lämmittelevistä liikkeistä, muutamasta liikkuvammasta sarjasta, tasapainoliikkeistä, loppuliikkeistä ja loppurentoutuksesta.

Räätälöin tunnit osallistujien tason mukaan ja annan asanoille vaihtoehtoja – kukin tekee harjoitusta omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen.

Yin-jooga

Yin-jooga on hyvin rauhallinen joogamuoto, jossa yhdessä asanassa vietetään pitkiä aikoja – minuutista viiteen, jopa kymmeneen minuuttiin.

Harjoituksen tarkoituksena on parantaa liikkuvuutta tehostamalla aineenvaihduntaa nivelissä, jänteissä ja faskioissa. Yin-jooga antaa harjoittajalleen myös erinomaisen mahdollisuuden lempeään itsetutkiskeluun ja rauhoittumiseen.

Jooga on tuhansia vuosia vanha perinne, joka sisältää niin kehon kuin mielenkin harjoituksia. Nykyjooga poikkeaa monella tavalla muinaisesta intialaisesta harjoituksesta, mutta vanhan perinteen viisaudet ovat edelleen harjoituksen pohja ja suola.

Opetan kahta toisiaan hyvin tukevaa joogamuotoa: scaravelli-vaikutteista hatha-joogaa ja yin-joogaa. Molemmat auttavat sinua vahvistamaan ja notkistamaan kehoasi sekä päästämään irti kiireestä ja stressistä. Ohjaustapani on lempeän haastava, innostava ja salliva – jooga on jokaiselle, iästä, koosta, taipuisuudesta ja kunnosta riippumatta.

 

Tulevia joogatapahtumia

30.5. Hoitavan äänen yinjooga – tuli (Sumnan shala)

 

Kevään joogaryhmät  Sumnan shalassa

Maanantai 29.4.-27.5. klo 19.00-20.30 Yinjoogaa ja filosofiaa 

Torstaina 25.4.-23.5. klo 17.30-18.45 Hathajooga 

 

Ryhmien ja tapahtumien lisäksi tarjoan joogaa myös kaveriporukoille, yrityksille ja seuroille. Haluatko järjestää synttärit, polttarit, kehonhuoltohetken tai vaikka tyhy-päivän? Ota yhteyttä, mietitään yhdessä teille sopiva paketti!