Hatha-jooga

Scaravelli-vaikutteinen hathajooga on ikiaikaisen hathajoogan melko tuore joogamuoto. Tyylisuuntaus kunnioittaa jokaisen kehon ainutkertaisuutta, hakee kullekin ominaista liikekieltä ja omasta ytimestä lähtevää virtaavuutta. Harjoitus on aina jokaiselle juuri sopiva.

Tunnit rakentuvat alkumeditaatiosta, lämmittelevistä liikkeistä, muutamasta liikkuvammasta sarjasta, tasapainoliikkeistä, loppuliikkeistä ja loppurentoutuksesta.

Räätälöin tunnit osallistujien tason mukaan ja annan asanoille vaihtoehtoja – kukin tekee harjoitusta omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen.

Yin-jooga

Yin-jooga on hyvin rauhallinen joogamuoto, jossa yhdessä asanassa vietetään pitkiä aikoja – minuutista viiteen, jopa kymmeneen minuuttiin.

Harjoituksen tarkoituksena on parantaa liikkuvuutta tehostamalla aineenvaihduntaa nivelissä, jänteissä ja faskioissa. Yin-jooga antaa harjoittajalleen myös erinomaisen mahdollisuuden lempeään itsetutkiskeluun ja rauhoittumiseen.

Jooga on tuhansia vuosia vanha perinne, joka sisältää niin kehon kuin mielenkin harjoituksia. Nykyjooga poikkeaa monella tavalla muinaisesta intialaisesta harjoituksesta, mutta vanhan perinteen viisaudet ovat edelleen harjoituksen pohja ja suola.

Opetan kahta toisiaan hyvin tukevaa joogamuotoa: scaravelli-vaikutteista hatha-joogaa ja yin-joogaa. Molemmat auttavat sinua vahvistamaan ja notkistamaan kehoasi sekä päästämään irti kiireestä ja stressistä. Ohjaustapani on lempeän haastava, innostava ja salliva – jooga on jokaiselle, iästä, koosta, taipuisuudesta ja kunnosta riippumatta.

 

Tulevia joogatapahtumia

23.12. Aatonaaton Hyväntekeväisyysjooga (Kirkkonummi)

5.1. Tervetuloa Virtaava 2019 – joogaworkshop (Olari)

12.1. Parijooga (Olari)

 

Kevään joogaryhmät 

Maanantai 7.1. alkaen klo 17.30-18.45 Joogan alkeet 3 (jatkava ryhmä, täynnä)

Maanantai 7.1. alkaen klo 19.00-20.30 Yinjooga

Torstaina 10.1. alkaen klo 17.30-18.45 Joogan alkeet 1

Torstaina 10.1. alkaen klo 19.00-20.30 Hetken Rauhan Joogaa

 

 

Ryhmien ja tapahtumien lisäksi tarjoan joogaa myös kaveriporukoille, yrityksille ja seuroille. Haluatko järjestää synttärit, polttarit, kehonhuoltohetken tai vaikka tyhy-päivän? Ota yhteyttä, mietitään yhdessä teille sopiva paketti!