29.-31.3. Lempeä joogaviikonloppu (Långvikissa)

Viikonloppu itselle, vailla muista huolehtimista, kodin askareita tai työhuolia. Lempeitä joogaharjoituksia, rauhallista oleskelua, hyvää ruokaa. Mahdollisuus hellittää, hengittää ja nauttia. Ladata akkuja. Huolehtia siitä ainoasta, josta todella voit vastata: itsestäsi. Yksin tai ystävän kanssa.

Sumnan Suvi on rakentanut meille ihanan, rauhoittavan ja palauttavan paketin joogasta, levosta ja hyvästä ruoasta. Voit antautua nauttimaan olostasi, kerrankin keskittyä vain hellimään itseäsi kaikin mahdollisin tavoin.

Viikonlopun joogaharjoitukset on suunniteltu hellimään ja haastamaan sinua juuri sopivalla tavalla. Voit olla joogan ensikertalainen tai kokeneempi konkari, harjoitukset ovat sinulle varmasti sopivia ja auttavat sinua sekä rentoutumaan, että löytämään voiman sisältäsi. Retriitin jälkeen voit palata arkeesi levänneenä ja uudistuneena.

Retriitti vietetään Långvikin wellness hotellissa Kirkkonummella, noin 30min ajomatkan päässä Helsingistä, meren rannalla, rauhallisessa Tanskarlan kylässä. Suosittelemme, että kun saavut Långvikiin, asetat puhelimesi äänettömälle, jätät sen kassin pohjimmaiseksi ja antaudut olemaan tässä ja nyt. Kaikessa rauhassa.

Ohjelma:

Perjantai:

Saapuminen Långvikiin omassa tahdissa.

18 joogasalin ovet avautuvat, tervetuloa!

18.30-20.30 Rauhoittava iltajooga

Långvik spa auki klo 22 asti

 

Lauantai:

8-9 Rauhallinen aamujooga 

9-10.30 aamiainen

11-13 Joogaharjoitus 

13-16 Itsesi hellintää. Suosittelemme lounastamista, päiväunia, kävelylenkkiä, spa-osastoa, kahvittelua kirjan äärellä – mitä tahansa, mikä juuri nyt tuottaisi iloa.

16-18 Yin Joogaharjoitus 

19- yhteinen illallinen

 

Sunnuntai:

9.00-11.00 Virkistävä aamujooga

11-14 Mahdollisuus yhteiseen brunssiin Långvik Bistrossa

(Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin ohjelmassa)

 

Hinta:

Joogaviikonlopun hinta on 200€, ja siihen kuuluvat kaikki viikonlopun joogaharjoitukset, sekä yhteinen kolmen ruokalajin illallinen Långvik Bistrossa. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään ilmoittautumismaksu 100€, loppuosasta saat laskun joka tulee olla maksettuna 10.3. mennessä.

Ilmoittautumiset Sumnan Holvi-kaupassa.

Jos haluat täydentää nautintosi majoittumalla Långvik Wellness hotellissa ja nauttimalla sen spa-osastossa, voit varata itse Långvikista majoituspaketin koodilla SUMNA. Majoituspakettiin kuuluu yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa, lauantain aamiainen, sunnuntain brunssi, sekä pääsy spahan. Majoituksen hinta on 150€ ja se maksetaan majoittumisen yhteydessä.

Peruutusehdot:

Osallistumisensa voi peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan. Jos olet estynyt saapumasta, voit antaa paikkasi ystävällesi.

Retriitti toteutuu jos ilmoittautuneita on 10.3. mennessä vähintään 8. Mikäli ilmoittautuneiden määrä jää vähäisemmäksi, kaikki varausmaksut palautetaan täysimääräisinä.