23.12. Aatonaaton Hyväntekeväisyysjooga

Aatonaattona laskeudumme kohti joulun rauhaa. Keitaalla loistavat kynttilät, soi joulumusiikki ja lämpölamppujen henkäykset auttavat päästämään viimeisistäkin stressin hippusista irti, kun Suvi pitää viimeisen tuntinsa Keitaalla. Samalla tehdään hyvää myös muille: tunnin koko tuotto lahjoitetaan SPR:n Nuorten turvatalo-toimintaan Suomessa. Jotta jokaisella nuorella olisi paikka johon mennä, aina.

Tunnille ilmoittaudutaan Keitaan järjestelmässä ja maksamalla vähintään 17 € keräystilillemme osoitteessa https://oma.punainenristi.fi/8274 . Voit osallistua myös pelkästään keräykseen, mikäli et pääse mukaan tunnille. SPR toimittaa avun perille luotettavasti.

Illan harjoitus on erittäin rauhallinen, suunniteltu rentouttamaan kehoa ja purkamaan stressiä. Teemme sekä yinjoogan, että restoratiivisen joogan pitkiä ja lempeitä asanoita, ja päätämme harjoituksen perusteelliseen loppurentoutuksen. Mukaan voi tulla jokainen joka kaipaa rauhaa ja rentoutta kehoon ja mieleen, aiempi joogakokemus ei ole tarpeen. Tule sellaisena kuin olet – lähde Joulu sydämessäsi. ♥

Milloin: 23.12. klo 18-19.30
Ilmoittautuminen: Keitaan järjestelmässä JA maksamalla 17 € tai enemmän  tapahtuman keräystilille

Harjoituksen ohjaa Sumnan Suvi. Suvi on valmistunut RYT200-joogaopettajaksi HIMA Happiness- joogastudiolla. Yinjoogaan hän on erikoistunut Villa Mandalan 50h koulutuksessa ja jatkaa joogaopintojaan parhaimmillaan Joogakoulu Shantin monipuolisessa 250h koulutuksessa. Suvin joogaohjaus on iloista ja sallivaa. Kokeneena biologian ja terveystiedon opettajana (FM), sekä kalevalaisena jäsenkorjaajana Suvi hahmottaa hyvinvoinnin kokonaisvaltaisena ja erittäin yksilöllisenä kokemuksena. Suvin tunneille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. <3

 

***

5.1. Tervetuloa Virtaava 2019 – joogaworkshop

Tule aloittamaan uusi vuosi rauhassa, Sumnan lempeässä lämmössä. Teemme rauhallisen, iloa herättelevän hathajoogaharjoituksen, hengitämme vanhat pölyt pois keuhkoista ja annamme tilaa uudelle. Sukellamme mandalameditaatiossa unelmiemme äärelle, tutkailemme elämässämme jo olevaa hyvää ja kutsumme lisää onnea osaksemme. Päätämme päivän harjoituksen ihanan rentouttavaan yinjoogaharjoitukseen ja jooganidraan. Päivä on taatusti rauhoittava ja voimaannuttava, ja antaa loistavat eväät Virtaavan vuoden 2019 aloittamiseen!

Workshop sopii kaikille kehon jäykkyystasosta tai joogakokemuksesta riippumatta. Mikäli sinulla on vammoja tai olet raskaana, laita sähköpostia (info@sumna.fi) ennen workshopiin ilmoittautumista niin arvioidaan yhdessä onko workshop sinulle sopiva!

Milloin: lauantaina 5.1.2019 klo 10-13 Missä: Sumnan shala, Maapallonkatu 8 J, Olari, Espoo Hinta: 40€ Ilmoittautumiset: maksamalla osallistumismaksu Sumnan Holvi-kaupassa

MITÄ TARVITSET MUKAAN? Tule sellaisena kuin olet! Mukaan tarvitset vain mukavat, joustavat vaatteet, ja loppurentoutusta varten myös pitkähihaista ja ehkä villasukatkin.

KUKA OHJAA? Ryhmän ohjaajana toimii joogaopettaja Suvi Terho. Suvi on valmistunut RYT200-joogaopettajaksi HIMA Happiness- joogastudiolla ja jatkaa joogaopintojaan parhaimmillaan Joogakoulu Shantin monipuolisessa 250h koulutuksessa. Lisäksi Suvi osallistuu jatkuvasti alan workshopeihin ja koulutuksiin, viimeisimpinä mainittakoon nuorisojoogan 21h opinnot Uppsalassa Annica Skoglundin ohjauksessa, sekä Villa Mandalan 50h yin-jooga koulutus. Suvin joogaohjaus on iloista ja sallivaa. Kokeneena biologian ja terveystiedon opettajana (FM), sekä kalevalaisena jäsenkorjaajana Suvi hahmottaa hyvinvoinnin kokonaisvaltaisena ja erittäin yksilöllisenä kokemuksena. Suvin tunneille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. ♥

 

***

12.1. Parijooga

Nappaa kaveri / puolisko / äippä tai vaikka naapuri mukaan, ja tule nautiskelemaan hauskasta parijoogasta! Teemme lempeän harjoituksen paria tukien ja auttaen, yhdessä asanoiden rajoja etsien ja sopivia haasteita heitellen.

Harjoitus sopii kaikille, aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Mukaan tarvitsette vain joustavat vaatteet ja villasukat, kaikki muut tarvikkeet löytyvät Sumnan salilta.

Hinta / pari: 40€
Ilmoittautuminen ostamalla parille paikka Sumnan Holvissa.

Harjoituksen ohjaavat Sumnan Suvi ja Henkka. Suvi on joogaopettaja ja kalevalainen jäsenkorjaaja, jonka treeni koostuu pitkälti rauhoittavista joogaharjoituksista ja kävelyistä metsässä. Henkka on kotijoogi ja tietojenkäsittelyn ammattilainen, joka harjoittaa mielellään kehoa kuntosalilla ja refleksejä e-urheilun parissa. Molemmille parijooga on laatuaikaa yhdessä, hauskanpitoa ja läheisyyttä.